Safe-X dubbelställ gör det möjligt att maximera antalet cykelplatser på den yta som oftast är för liten för att förvara antalet cyklar som krävs i bl.a nybyggda bostads hus.

Utrymmena där cykeln ska parkeras är oftast begränsade och antalet cykelplatser per förråd ska allt som oftast maximeras till det yttersta. Vi har tagit fram den ultimata lösningen för detta där vi utnyttjar luftrummet och parkerar cyklarna uppe på varandra i två våningar. Med cykelställ i två våningar så fördubblas kapaciteten för antalet cykelplatser för ytan man har att tillgå.

Stora jättar inom byggbranschen så som Skanska, JM, Peab och Veidekke med flera har redan börjat använda sig av dessa cykelställ. Varianterna är många och nu kommer det bli ännu smidigare att själv beställa dessa cykelställ i den nya webbshopen som finns på www.safexonline.com.

Lisa Brandelius, försäljningsansvarig Safe-X:

– Vi som står bakom Safe-X har många års erfarenhet från säkerhets-frågor, -produkter och hur verkligheten ute i industrin/byggen/kommunerna fungerar.

Flexibla kundanpassningar

– Vårt tajta samarbete med konstruktören av cykelställen gör att vi tillsammans med kunden kan påverka utformningen av ställen så att de på bästa sätt anpassas efter kundens specifika krav, avslutar Lisa Brandelius.

Redaktionen