Nyheter

Interbus välkomnar Anders Högfeldt som ny försäljningschef

Interbus är glada att meddela att vi har rekryterat Anders Högfeldt till tjänsten som försäljningschef. Anders kommer att spela en central roll i Interbus expansion och kundnöjdhet på beställningsmarknaden i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Anders Högfeldt kommer till Interbus med en imponerande erfarenhet på 30 år inom bussbranschen. Han har tidigare arbetat hos KE´s Bussar som är ett fristående bolag inom Nobina-koncernen och innan dess på Vy Buss, tidigare Nettbuss. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet tillför han värdefull expertis inom försäljning, struktur och kundhantering.

– Anders är ett fantastiskt tillskott till vårt team. Hans positiva attityd, starka driv och lösningsorienterade inställning gör honom omtyckt både av kollegor och kunder. Vi ser framför oss att han kommer bidra till ökad struktur i vår säljorganisation och hjälpa oss att skapa nya kundrelationer, säger VD Roger Mathiasson.

Med Anders ombord som börjar sin tjänst redan i juni, stärker Interbus sin position som en ledande aktör inom beställningstrafiken. Hans expertis, driv och engagemang kommer att vara avgörande för fortsatt tillväxt och framgång.