Nyheter

Optimal, säker passerkontroll för kritisk infrastruktur – kostnadsfri programvara för nedladdning eller 12 månaders gratis molnprenumeration

Salto erbjuder nu ett års gratis molnprenumeration eller kostnadsfri programvara för nedladdning på sina avancerade passerkontrollösningar som säkerställer optimal säkerhet för kritisk infrastruktur.

Med fokus på hållbarhet och socialt ansvar levererar Salto flexibla och skalbara lösningar för passerkontroll som skyddar samhällets vitala funktioner även under utmanande förhållanden.

Kritisk infrastruktur, som energi, vattenförsörjning, transport och kommunikation, är avgörande för att samhället ska fungera i vardagen. Om dessa system fallerar kan det få allvarliga konsekvenser för ekonomin, livsmedelsförsörjningen, säkerheten och folkhälsan. Mot bakgrund av den rådande globala situationen är detta ämne högaktuellt i media och i den övergripande hotbilden.

Säker och kontrollerad tillgång till infrastruktur är avgörande för att förhindra skador eller sabotage. Genom att se till att endast behörig personal har tillträde minskar risken avsevärt.

I händelse av skada möjliggör snabb och säker tillgång till kritisk infrastruktur snabb reparation och återgång till normal drift. Dessutom är säkert tillträde under avbrott avgörande för att minimera avbrottstiden och minska de potentiella negativa effekterna på samhället.

Gratis prenumeration för att motverka hot

Som ett socialt ansvarstagande företag vill Salto bidra till en trygg och säker vardag, där tillträdessäkerheten till allmännyttiga företag och andra kritiska infrastrukturer tas om hand och fungerar även under avbrott och störningar i el-, nät-, data- och telekommunikation.

– Saltos passersystem är bland de bästa på marknaden för skydd av kritisk infrastruktur och säkerställer full kontroll och stabil, säker drift även under utmanande förhållanden, säger Jesper Buch, Managing Director på Salto Systems Nordic.

För att motverka de aktuella hoten erbjuds kostnadsfri programvara för nedladdning eller gratis molnprenumeration under 12 månade på Saltos innovativa lösningar för passerkontroll. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2024, men installation kan ske under 2025 om så önskas och abonnemanget startar först från installationsdatumet.

Förstklassig säkerhet med fokus på hållbarhet och ansvarstagande

Saltos nyckelfria passersystem är skalbara och flexibla lösningar – antingen molnbaserade eller nätverksbaserade – beroende på dina behov. Saltos hårdvara är lätt att integrera med andra mjukvaruplattformar och kan enkelt anslutas till befintliga fastighetssystem.

Saltos lösningar ger full kontroll över alla funktioner från både PC och mobilapp och kan användas för att spåra händelser, fjärrlåsa dörrar eller blockera användare. Alla dörrar, användare och platser kan hanteras i realtid, oavsett var de befinner sig.

Som en av de globala marknadsledarna inom elektroniska passerkontrollösningar tar Salto säkerhet, dataskydd och lagstiftning på allvar. Lösningarna uppdateras och underhålls kontinuerligt, och infrastrukturen skyddas med flera lager av högteknologiska säkerhetsåtgärder. Salto är också ISO 9001-, ISO 14001- och ISO 27001-certifierat, vilket validerar produktkvalitet och miljöstandarder.

Dessutom tar Salto det sociala ansvaret på allvar och arbetar aktivt för att skapa en positiv inverkan på samhället.

– Vårt engagemang sträcker sig längre än att bara tillhandahålla lösningar för passerkontroll för en trygg och säker vardag; vi fokuserar också på hållbarhet, etiska affärsmetoder och stöd till lokala samhällen. Vi tror att vi genom att ta ansvar och agera med integritet kan bidra till en bättre framtid för alla, säger Jesper Buch.