Nyheter

Laddboxkillarna AB ingår strategiskt samarbete med Enkla Elbolaget

Laddboxkillarna, en ledande aktör inom laddinfrastruktur för elbilar, är stolta att tillkännage ett nytt och spännande samarbete med Enkla Elbolaget. Detta partnerskap syftar till att erbjuda ännu mer fördelaktiga lösningar för kunder som vill kombinera elbilsladdning med smarta och kostnadseffektiva elavtal.

Genom detta samarbete kan Laddboxkillarnas kunder nu få upp till 2000 kr rabatt på installationen av en laddbox om de väljer att byta sitt elavtal till Enkla Elbolagets unika elavtal, ”Relaxa”. Efter skatteavdrag innebär detta en rabatt på 1000 kr. Relaxa är ett innovativt elavtal där Enkla Elbolagets fondförvaltare köper in elen när den är som billigast, vilket gör det enkelt för kunderna att spara pengar utan att behöva övervaka elpriserna själva.

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder detta förmånligare alternativ, säger Alexander Riddargård, VD och medgrundare av Laddboxkillarna AB.

Förutom rabatten på installationen får kunderna även fördelen av att slippa fast månadsavgift, vilket innebär en besparing på 100 kr per månad. Dessutom har avtalet ingen bindningstid, vilket ger kunderna maximal flexibilitet.

– Vårt mål är att göra elbilsladdning så enkel och kostnadseffektiv som möjligt, och samarbetet med Enkla Elbolaget hjälper oss att nå detta mål, avslutar Riddargård

Samarbetet erbjuder en problemfri laddning utan fasta avgifter livet ut, vilket gör det till en mycket förmånlig deal för elbilsägare. Med Relaxa slipper kunderna krångliga elavtal och låter marknadens bästa fondförvaltare köpa in elen när den är som mest fördelaktig, vilket garanterar låga priser. Laddboxkillarna och Enkla Elbolaget värdesätter kundkontakten högt och erbjuder tillsammans branschens bästa kundtjänst för att säkerställa att kunderna alltid har en fulladdad bil till ett lågt pris.

Kontaktinformation:

Alexander Riddargård VD / Medgrundare Laddboxkillarna AB Telefon: 070-0490657 E-post: alexander@laddboxkillarna.se Webbplats: www.laddboxkillarna.se

Om Laddboxkillarna AB

Laddboxkillarna AB är en ledande leverantör av laddinfrastruktur för elbilar i Sverige. Med fokus på hållbara och innovativa lösningar strävar företaget efter att göra övergången till eldrivna fordon så smidig som möjligt för sina kunder.

Om Enkla Elbolaget

Enkla Elbolaget erbjuder innovativa elavtal som gör det enkelt för kunder att spara pengar på sin elförbrukning. Genom deras fondförvaltade elavtal ”Relaxa” kan kunder dra nytta av låga elpriser utan att behöva övervaka marknaden själva