Nyheter

KONE levererar 140 rulltrappor till ny tunnelbanelinje i Östra Kina

Med sina People Flow-lösningar har KONE vunnit en stor order på den nya tunnelbanelinjen S2, som är ansluten till höghastighetslinjen mellan Nanjing och Ma’anshan i östra Kina. Leveransen inkluderar 69 KONE TransitMaster™ 140 rulltrappor för åtta stationer.

S2-linjen, som kommer att öppnas för trafik 2025, kommer att vara en betydande drivkraft för regional ekonomisk utveckling i området mellan Nanjing, huvudstaden i Jiangsu-provinsen, och Ma’anshan, den närliggande staden Anhui-provinsen. Den nya tunnelbanelinjen som förbinder de två provinserna gör det lättare att ta sig mellan provinserna och städerna tillsammans med busstrafiken som trafikerar närliggande städer och mindre orter.

– Det är en ära för KONE att delta i detta betydande infrastrukturprojekt, som är strategiskt viktigt för både Nanjings storstadsområde och den närliggande Anhui-provinsen, säger Joe Bao, KONEs regionchef för Kina . Vår teknik är designad för de mest krävande kollektivtrafiktillämpningarna, så våra rulltrappor är särskilt väl lämpade för den föränderliga stadsmiljön på S2-linjen.

Utvecklare av S2-projektet är Nanjing Metro Construction Co., och JSTI GROUP är ansvarig för den arkitektoniska utformningen.

Ordern bokades för fjärde kvartalet 2023.