Nyheter

Ny kurs höjer säkerheten för affärsresenärer

2Secure introducerar en ny komprimerad utbildning baserad på konceptet HEAT – Hostile Environment Awareness Training. Utbildningen är designad för att förbereda yrkesverksamma som reser internationellt och riktar sig till affärsresenärer, statsanställda, hjälparbetare och journalister som kan komma att befinna sig i riskfyllda områden.

Under en intensiv tredagars session, som kommer att äga rum den 18-20 september på Räddningsskolan i Rosersberg, Stockholm, kommer deltagarna att utbildas i ämnen som riskmedvetenhet, globala trender, säkerhet på fältet och informationssäkerhet. Kursen inkluderar även undervisning i könsrelaterade hot, säkert boende, vapenmedvetenhet och effektiv reseplanering.

Dominic Bowen, säkerhetsspecialist på 2Secure AB, förklarar:

– Vårt primära mål är att utrusta deltagarna med nödvändiga kunskaper och verktyg för att hantera och undvika oväntade risker under deras tjänsteresor. Kombinationen av teoretiska genomgångar och praktiska övningar bidrar till att skapa en realistisk och givande inlärningsmiljö, där deltagarna kan dra nytta av våra experters erfarenheter inom internationell riskhantering.

Kursen är öppen för alla yrkesgrupper som regelbundet reser i sitt arbete, och kräver ingen tidigare erfarenhet, vilket gör den tillgänglig för en bred publik. För mer information om kursinnehåll och anmälan, besök:

https://2secure.se/utbildninga…