Nyheter

Ny Gartner-rapport utser Dynatrace till ledare – igen

För 14:e gången i rad utser analyshuset Gartner Dynatrace till ”Leader in Observability”. I 2024 års ”Magic Quadrant for Observability Platforms” utvärderade Gartner 17 leverantörer och Dynatrace placerar sig högst av alla i kategorin ”Ability to Execute” och främst i kategorin ”Completeness of Vision”.

– Vi är hedrade över att få en topplacering både avseende vision och förmåga att exekvera i Gartners rapport. I dagens komplexa molnbaserade miljöer är behovet av AI-driven övervakning, kontroll, säkerhet, analys och automation väldigt stort. Att bli utsedd till ledare i årets Magic Quadrant-rapport återspeglar vår ambition att erbjuda den främsta plattformen för övervakning, kontroll och säkerhet som också stöder affärsutvecklingen hos världens mest framgångsrika företag, säger Steve Tack, EVP, Chief Product Officer på Dynatrace.

– När många verksamheter utvecklat digitala öar som är svåra att analysera blir behovet av en enhetlig plattform för övervakning och kontroll av data tydligt. Gartners senaste utvärdering är viktig i det sammanhanget. Den lyfter fram Dynatrace förmåga att leverera och samla all data i en gemensam plattform som kan automatisera stora delar av arbetet med kontroll, övervakning och analys, säger Johan Dahlin, ansvarig för Dynatrace i Norden.

Läs mer här»