Nyheter

Saint-Gobain Abrasives knyter till sig vass kompetens inom bileftermarknad

Den ledande leverantören av slipprodukter, Saint-Gobain Abrasives, förstärker ytterligare i Sverige, denna gång genom att rekrytera en teknisk säljare automotive aftermarket & distriktsansvarig.

Robert Falk har en gedigen och bred erfarenhet från reparations- och lackeringsprocessen inom bileftermarknaden. Han har arbetat i flertalet roller hos företag som Nya Stiggans Billack, Axalta Coating Systems, Hedin Performance Center, Peugeot skadecenter etc.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Robert Falk till teamet. Genom rekryteringen kommer vi att kunna stärka vårt erbjudande inom bileftermarknaden i hela Sverige samtidigt som vi fördjupar relationerna och servicen till våra befintliga kunder i sydvästra Sverige, säger Patrik Olsson, försäljningschef Sverige på Saint-Gobain Abrasives.

På Saint-Gobain Abrasives kommer Robert Falk främst att arbeta med företagets varumärken NortonNorton ClipperFlexovit och Farécla.

– Det känns väldigt roligt och spännande att kliva in i min nya roll. Jag har arbetat med slipprodukter från Norton sedan jag började arbeta som billackerare. Därför känns det extra roligt att nu få fördjupa mig ytterligare i Saint-Gobain Abrasives produkter och lösningar och kunna stötta både återförsäljare och slutkunder, säger Robert Falk.

Robert Falk tillträdde rollen den 12 augusti.