Nyheter

Snöplogstillverkaren Mählers expanderar i Finland

Närmare 130 års erfarenhet bakom företagets satsning på finska marknaden. Mählers är en av Nordens ledande snöplogstillverkare och med en stolt tradition av att tillverka snöplogar och andra redskap för vägunderhåll sedan 1895, stärker de nu sin position på den finska marknaden genom att anställa en landsansvarig säljare.

Jani Timoniemi kommer ansvara för den finska marknaden och han har en god och långvarig kunskap om branschen och dessutom många års erfarenhet av vägunderhållsutrustning.

– Vår långa erfarenhet av att utveckla och tillverka snöplogar och andra vägunderhållsredskap för lastbilar och väghyvlar, gör att vi med säkerhet kan leverera produkter som uppfyller och överträffar förväntningarna även på den finska marknaden. Vi vet att våra produkter klarar de hårda krav som ställs under finska vintrar, och vi ser fram emot att erbjuda våra lösningar till fler kunder i Finland säger Roar Wehn, marknadschef på Mählers.

Ny landsansvarig säljare för ökad närvaro och service

– Jag känner väl till branschen för väg- och områdesunderhåll och kan erbjuda lösningar som passar den finska marknaden. Mählers produkter, tillsammans med full support från fabriken, är en bra utgångspunkt för att börja marknadsföra Mählers nyaste produkter i Finland, säger Jani Timoniemi.

I Mählers finska satsning kommer de att lyfta fram några av sina mest framgångsrika produkter som har utvecklats specifikt för att möta de utmaningar som finns i nordiska vinterförhållanden. Dessa produkter, diagonalplogar, sidoplogar, hyvelblad och andra redskap för lastbilar och väghyvlar, som är kända för sin hållbarhet och pålitlighet, kommer att fortsätta leverera den höga kvalitet som våra kunder förväntar sig.

Ställer ut på FinnMetko 2024

– Som en del av vår expansion kommer Jani att representera oss på mässan FinnMetko, säger Roar Wehn.

Roar berättar också att Mählers kommer fortsätta bygga förtroende och samarbeten på den finska marknaden och han är övertygade om att företagets satsning kommer att skapa långsiktiga värden för både kunderna och den egna verksamheten.

Roar och Jani välkomnar alla till FinnMetko och Mählers Finlands monter nummer 72. I montern visas den första plogen som Mählers Finland sålde till Finland i slutet av sommaren. Där kommer de också berätta om alla produkter från Mählers som gör vägunderhåll mer lönsamt.