Nyheter

Jonas Vikström utsedd till ny Försäljningschef för Excidor

Excidor, ett av de framstående företagen inom Lagercrantz Group, välkomnar Jonas Vikström som ny försäljningschef. Denna nyhet markerar ett spännande kapitel i företagets historia och visar på engagemang för fortsatt tillväxt och utveckling.

Jonas Vikström som senast kommer från Steelwrist (tillverkare av tiltrotatorer, maskinfästen och redskap), har en imponerande bakgrund inom maskin- och tillverkningsindustrin och en lång erfarenhet av OEM-samarbeten. Jonas kommer att spela en central roll i att stärka Excidor’s position på marknaden. Med sin passion för kundresan, sina 16 års erfarenhet i branschen och ett starkt driv, är Jonas redo att driva Excidor’s försäljningsstrategier framåt.

– Jag ser en stor potential i Excidor, både som ett väletablerat företag och genom dess produkter som effektiviserar maskiner. Jag har stark tilltro till att Excidor, med sin betydande utvecklingspotential, över tid kommer att bli den självklara och moderna samarbetspartnern för både lokala och globala kunder. Det känns oerhört spännande och jag ser fram emot att ta del av all kunskap inom bolaget samt att driva affärerna framåt, säger Jonas Vikström, Försäljningschef på Excidor.

Excidor är känt för sina högkvalitativa och innovativa produkter, såsom styrsystem och komponenter för flexibla förarmiljöer, samt för sin kundfokuserade inställning. Företaget strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och ge stort värde för maskinförare, ägare och tillverkare. Med den nya försäljningschefen på plats är Excidor redo att fortsätta att revolutionera marknaden med produkter och lösningar för flexibla förare och effektiva maskiner.

– Vi är glada att välkomna Jonas Vikström till Excidor. Hans erfarenhet och driv kommer att hjälpa oss att stärka vår position på marknaden. Jonas har en passion för att förstå kundernas behov, och vi ser fram emot att han ska bidra till vår fortsatta framgång, säger Daniel Majgren, VD, Excidor.