Nyheter

OP System satsar för framtiden och utökar sin produktportfölj med Arjes

OP System har den stora glädjen att meddela att vi nu har utökat vår produktportfölj genom att inkludera Arjes innovativa maskiner och lösningar för återvinning och avfallshantering. Arjes, en ledande tillverkare inom mobil och stationär krossning, är kända för sina högkvalitativa och mångsidiga maskiner som används globalt inom en rad olika industrier.

Med detta nya tillskott i vårt sortiment kan OP System nu erbjuda våra kunder ännu fler möjligheter att optimera sina återvinningsprocesser. Arjes produkter är särskilt anpassade för effektiv bearbetning av material som exempelvis metall, betong, trä, plast och däck. Dessa maskiner är kända för sin robusta konstruktion, användarvänlighet och höga prestanda, vilket gör dem till ett perfekt komplement till våra befintliga erbjudanden.

Inom metallåtervinning kan vi nu genom dessa nya krossar och vårt sedan länge etablerade varumärke Sennebogen erbjuda en helhetslösning för metallåtervinnare.

– Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda Arjes produkter till våra kunder, säger Timmy Zackrés, VD på OP System. Deras innovativa teknologi och produktutbud gör att vi kan möta marknadens ökande krav på hållbara och effektiva lösningar inom återvinning och avfallshantering. Vi har den senaste tiden ökat vår portfölj med flera nya produkter och vi tror på en växande marknad under 2025 och vi vill vara förberedda att kunna erbjuda nya och befintliga kunder ett komplett och brett sortiment inom återvinning och materialhantering. Speciellt kul att vi nu också kan erbjuda en helhetslösning inom metallåtervinning.

Arjes mångsidiga maskiner, såsom de populära TITAN och COMPAKTOR-serierna, är utformade för att klara tuffa arbetsmiljöer och leverera pålitliga resultat i återvinningsindustrin. Genom att kombinera kraft och precision erbjuder dessa maskiner en lösning för både små och stora företag som vill effektivisera sina återvinningsprocesser och minska sina driftkostnader.