Nyheter

Nytt samarbete för att erbjuda elbilsladdningslösningar till bostadsrättsföreningar

Zpark, en ledande leverantör av smart laddinfrastruktur, och Nordic Propeye, experter på energieffektivisering och grön omställning i bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter, har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med syfte att erbjuda bostadsrättsföreningar (BRF) i Sverige kostnadseffektiva och flexibla lösningar för elbilsladdning.

Samarbetet innebär att Nordic Propeyes verksamhet Home Solutions blir återförsäljare av Zparks laddningslösningar och kan erbjuda sina 550+ BRF-kunder kompletta och framtidssäkrade elbilsladdningslösningar där Zpark står för den tekniska infrastrukturen och expertisen inom laddteknologi.

Genom Nordic Propeyes flexibla finansieringsalternativ kan BRF välja att implementera laddinfrastrukturen utan stora initiala investeringar och istället betala per månad.

Installationen av laddpunkterna kommer att hanteras av Zparks certifierade partners runt om i Sverige för att säkerställa högsta kvalitet och service.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Zpark och över att vi nu får tillgång till deras omfattande kunskap och högkvalitativa laddningslösningar. Tillsammans kan vi erbjuda en helhetslösning till BRF där våra flexibla finansieringsalternativ gör det enklare för BRF att fatta beslut om att installera laddinfrastruktur, säger Jacob Lundberg, sälj- och affärsutvecklingschef på Nordic Propeye.

– Vi ser en stor potential i samarbetet med Nordic Propeye tack vare deras förmånliga och unika finansieringsalternativ. Dessutom har de redan en stor kundbas, och vi tror att vi, tillsammans med våra installationspartners, har ett riktigt bra erbjudande till BRF, säger Erik Lexelius, Key Account Manager på Zpark.

Inbjudan till Webbinarium
För att få en djupare förståelse av vad samarbetet mellan Zpark och Home Solutions innebär och hur det kan gynna installatörer, bostadsrättsföreningar (BRF), och fastighetsägare, inbjuder vi till ett webbinarium.
Datum och tid: 12 september, kl. 09:00-09:30
På agendan:
Laddstationer för 149 kr per laddpunkt/månad
Fördelarna för BRF och fastighetsägare
Fördelarna för installatörer
Genomgång av praktiska lösningar och finansieringsalternativ
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig till webbinariet.