Nyheter

Transdev Sverige tillsätter ny affärschef för Dalarna

Transdev Sverige har utsett Sarah Andersson till ny affärschef för verksamheten i Dalarna. Sarah kommer närmast från en roll som regionchef inom koncernen Team Oliva som är verksamma inom personlig assistans.

Tidigare har Sarah arbetat och utvecklat verksamheter som Mora Parken, Samhall och Internserviceenheten på Mora Kommun.

– Det ska bli jätteroligt att få komma igång, fast jag är redan nu är på plats och lär mig mer om tjänsten och Transdev Dalarnas verksamhet. Även om jag inte har erfarenhet från just denna bransch så har jag med mig det lokala perspektivet och min långa erfarenhet av att jobba inom tjänste- och servicesektorn. För det är vad detta är för mig, ett tjänste- och serviceföretag, berättar Sarah Andersson.

Sarah har stor erfarenhet av att utveckla och bygga upp verksamheter. Därtill har hon gedigen erfarenhet från personalintensiva verksamheter och en mycket positiv syn på ledarskap som inkluderar alla medarbetare fullt ut.

– Att trivas på jobbet är jätteviktigt för att kunna göra ett bra jobb. Även att inkludera våra medarbetare i utvecklingen av arbetet och arbetsplatsen är centralt för mig. Inkludering ger engagemang och det är grunden för att trivas, förklarar Sarah.

Sarah tillträder som affärschef för Dalarna den 16 september men är sedan en kort tid tillbaka på plats i organisationen för att besöka depåer och lära känna verksamheten samt Transdev som bolag. Nuvarande affärschef Andreas Tengelin kommer att finnas kvar under en övergångsperiod för att säkerställa en kontrollerad överlämning.

– Det känns fantastiskt kul att få välkomna Sarah till Transdev. Hon har väldigt positiva ledaregenskaper och har med sig kundperspektivet på ett mycket bra sätt, säger Johannes Kandell Affärsområdesdirektör på Transdev.