Nyheter

DEKRA slår upp portarna för ny besiktningsstation i Skåne

Den 12 augusti öppnade DEKRA i Skurup bolagets första besiktningsstation i kommunen och slår följe med flertalet andra redan etablerade DEKRA-stationer i Skåne. DEKRA i Skurup ingår som en viktig del i bolagets fortsatta strävan att kunna erbjuda en smidig och pålitlig fordonsbesiktning oavsett var man bor i Sverige.

– Behändigt placerad längs E65 blir Skurup och DEKRA:s station en naturlig knutpunkt mellan Malmö och Ystad. Vår ambition är att vi ska fylla luckan och behovet i området att kunna välja ett kvalitativt och prisvärt alternativ för besiktning av sitt fordon, oavsett slag, säger Olof Sjöberg, regionchef Syd, DEKRA Automotive AB.

DEKRA:s nya besiktningsstation tar emot personbilar, släp, lätta lastbilar, MC, husvagnar och husbilar upp till 3500 kg. Stationen ligger i ett pulserande handelsområde med en blandning av olika företag och branschinriktningar.

– Skurup är en näst intill komplett besiktningsstation och kommer erbjuda ett brett urval av fordonstjänster som kontrollbesiktning och efterkontroller men också tilläggstjänster som e-diagnostik samt på sikt, vårt patenterade batteritest för elbilar, avslutar Olof Sjöberg.

DEKRA fortsätter sin expansion Sverige med målet att bli minst 100 besiktningsstationer. Skurup i Skåne är en i raden av flera nya stationer på andra orter som exempelvis Luleå Notviken, Eskilstuna Svista, Södertälje Geneta, Tranås och Helsingborg Väla.