Nyheter

Clavister tecknar nytt distributionsavtal med CIPS Informatica i Italien

Clavister, en ledare inom europeisk cybersäkerhet för verksamhetskritiska applikationer, tillkännager att man har tecknat ett nytt distributionsavtal med CIPS Informatica, en ledande distributör av IT-lösningar i Italien.

Avtalet innefattar distribution av Clavisters kompletta portfölj i Italien, vilken inkluderar nästa generations brandväggar (NGFW), virtuella brandväggar och autentiseringslösningar för molntjänster.

Ett partnerskap för att stärka IT-säkerheten i Italien

– Vi är glada över att samarbeta med CIPS Informatica för att introducera våra nästa generations nätverkssäkerhetslösningar på den italienska marknaden, säger John Vestberg, VD för Clavister. CIPS Informatica har en beprövad meritlista när det gäller att leverera högkvalitativa IT-lösningar och vi är övertygade om att de kommer att hjälpa oss att nå en bredare kundkrets.

– Vi är mycket glada över att tillkännage vårt partnerskap med Clavister, säger Mario Menichetti, VD för CIPS Informatica. Clavisters säkerhetslösningar är innovativa och pålitliga, och vi är övertygade om att de kommer att hjälpa våra kunder att skydda sina nätverk från alltmer sofistikerade cyberhot.

Fördelar för kunderna:

Partnerskapet mellan Clavister och CIPS Informatica kommer att erbjuda italienska kunder en rad fördelar, inklusive:
– Tillgång till innovativa och pålitliga nästa generations nätverkssäkerhetslösningar
– Teknisk och kommersiell expertsupport
– Anpassade lösningar för att möta specifika affärsbehov
– Konkurrenskraftiga priser

Foto: valentinsimon0