Nyheter

IVECOs nya xC13 Cursor-motor minskar kostnaderna med upp till 10 %

TCO (Total Cost of Ownership) blir en allt viktigare faktor för lastbilsföretag och lastbilsägare. För att möta behovet av låga totala ägandekostnader har IVECO utvecklat en ny version av S-Way med den kraftfulla xC13 Cursor-motorn, som erbjuder en bränslebesparing på upp till 10 % jämfört med den tidigare modellen. Det motsvarar cirka 5 300 euro per år.

Dessa betydande besparingar är välkomna nyheter för lastbilsföretag som vill minska driftskostnaderna och förbättra lönsamheten.

Med en sänkning av bränslekostnaderna på upp till 10 % kan IVECO S-Way göra en märkbar skillnad för transportföretagens resultat och samtidigt bidra till en mindre klimatförstörande verksamhet.

– Den nya IVECO S-Way lastbilen med xC13 Cursor-motorn är ett utmärkt exempel på IVECOs engagemang för att erbjuda innovativa lösningar som inte bara förbättrar prestanda och effektivitet, utan också minskar miljöpåverkan och främjar hållbarhet inom transportsektorn, säger Kåre Neergaard, Business Linjechef IVECO North Europe & Baltics.