Nyheter

Entreprenad Live: Pickup med både kraft och komfort

Hedin US Motors visade upp pickupen Ford F-150Entreprenad Live. Försäljningsdirektör Matias Ghansah påpekar att bilen är populär bland entreprenörer och hantverkare då de kan ha verktyg och utrustning på flaket samtidigt som de åker bekvämt.

– Den passar de som vill ha power, dragkraft och storlek men samtidigt även bra komfort. Den är tyst även på motorväg och behaglig att åka i. Sedan har den features som inte finns i andra bilar, som exempelvis assistans vid koppling av släp.

Den elektriskt styrda baklämmen på F-150 fälls upp och ned med en knapp på nyckeln, med knappen på lämmen eller inifrån kupén. Ett extra fotsteg fälls ut som hjälp att kliva upp på flaket.

Bilen har kameror runt hela bilen som ger en 360-gradersvy över området runt bilen. Det hjälper föraren vid trånga passager och att backa eller parkera med precision.

Ford F-150 har tidigare kunnat köpas i Sverige genom så kallad gråimport. Nu har Hedin US Motors ett avtal med Ford som gör att företaget är officiell importör i hela Europa.

– Det gör att vi kan anpassa bilarna till europeisk standard, erbjuda garanti och reservdelar samt utföra service och diagnostisering, säger Matias Ghansah.

På bilden: – Ford F-150 passar de som vill ha power, dragkraft och storlek men samtidigt även bra komfort, säger Matias Ghansah på Hedin US Motors

Bild: Lars-Olof Tandberg