Nyheter

Vålt AB expanderar till Skåne – Delar upp Sverige i regionerna Syd och Öst

Efter lång och noggrann planering tar Vålt AB nu nästa steg i sin tillväxtresa genom att expandera till Skåne. Med huvudkontoret i Stockholm delar bolaget upp sin verksamhet i de nya regionerna Syd och Öst för att bättre kunna möta det växande behovet av laddstationer för elbilar i hela landet.

Denna expansion är ett naturligt led i Vålts utveckling, och den ökande efterfrågan på laddinfrastruktur i takt med elbilarnas framfart gör att företaget ser Skåne som en strategiskt viktig marknad. Som en ledande aktör inom laddboxar och hållbara lösningar för elbilar är Vålt väl positionerat att möta denna tillväxt.

Vålt AB växer i takt med ökat behov i Skåne

Med ett ständigt växande behov av laddinfrastruktur är tiden mogen för Vålt AB att expandera sin verksamhet till Skåne, som är Sveriges näst största marknad för elbilsladdning. Vålt har redan en stark närvaro och förståelse för regionen och har planerat denna expansion under en längre tid. Den nya marknaden Syd kommer att fokusera på att serva kunder från bostadsrättsföreningar, företag, privatpersoner och fastighetsbolag i främst Skåne.

Skåne är en central del i Vålt AB tillväxtstrategi, och företaget ser fram emot att möta den ökade efterfrågan på laddlösningar i denna expansiva del av landet.

Skåne – En marknad med stor potential

Det är ingen slump att Vålt väljer att fokusera på Skåne. Regionen är en av Sveriges viktigaste marknader för laddstationer, främst på grund av sitt geografiska läge och den snabba ökningen av elbilar. Genom sina tidigare affärer i Skåne har Vålt etablerat en djup förståelse för de lokala behoven och ser stora möjligheter att bidra till regionens omställning till hållbara transporter.

Vålts långsiktiga engagemang i Skåne understryker företagets strategi att leda utvecklingen inom laddinfrastruktur. Genom att kombinera regional expertis med bredare nationell erfarenhet ser Vålt Skåne som en central del i sin framtida expansion.

Vålt AB:s vision för Skåne – Felix Larsson om rollen som regionchef

Felix Larsson, som tillträder som regionchef för Syd, uttrycker sin entusiasm för att ta sig an utmaningen att leda Vålt AB:s tillväxt i södra Sverige. ”Skåne är en fantastisk marknad med enorm potential. Intresset för laddboxar och hållbara lösningar ökar stadigt, och Vålt är redo att möta denna efterfrågan,” säger Larsson.

Med sin erfarenhet och expertis inom laddinfrastruktur förväntas Felix Larsson spela en nyckelroll i att stärka Vålt AB:s position i Skåne och bidra till företagets långsiktiga framgång i regionen.

VD Fabian Molander om expansionen

Fabian Molander, VD för Vålt AB, beskriver expansionen till Skåne som ett viktigt steg i företagets fortsatta tillväxt. ”Att expandera till Skåne är ett stort och naturligt steg för Vålt”, säger Molander och fortsätter. ”Behovet av laddstationer växer snabbt, och vi ser Skåne som en central region med stor potential. Våra starka rötter i området gör denna expansion extra spännande, och vi ser fram emot att arbeta med både nya och befintliga kunder för att främja övergången till eldrivna fordon.”

Denna expansion innebär inte bara att Vålt ökar sin geografiska räckvidd, utan det visar också företagets mognad och förmåga att tillgodose marknadens krav. Med det nya regionkontoret i Skåne och ett starkt ledarskap under Felix Larsson ser Vålt fram emot att fortsätta driva utvecklingen av hållbar laddinfrastruktur i regionen.

Vålts framtid i Skåne och Sverige

Framtiden ser ljus ut för Vålt AB, och med den nya strukturen på plats är företaget redo att fortsätta växa i takt med den ökande efterfrågan på laddlösningar. Expansionen till Skåne stärker Vålts position som en av landets ledande aktörer inom laddinfrastruktur och elektrifiering av transportsektorn.

Med de nya regionerna Syd och Öst tydligt etablerade kommer Vålt att kunna erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet för sina kunder i både södra och östra Sverige. Denna expansion är bara början på Vålts resa mot att göra hållbara transporter tillgängliga för fler företag och privatpersoner över hela landet, samtidigt som de bidrar till en grönare framtid.